Modă

10 stiluri de haine moderne pentru toamna anului 2018

Pin
Send
Share
Send
Send


Feminin și casual, practic și elegant, haina este condusă în toamna anului 2018. Designerii au oferit femeilor o abundență de opțiuni la modă pentru tot felul de culori și stiluri. Cele mai elegante și cele originale sunt colectate aici.

halat de baie

Stilul elegant de lenjerie este la vârful popularității în toamna anului 2018. Cele mai spectaculoase sunt modelele cușiHom, legat de o centură, și de asemenea dezbracat.

militar

Formele laconice, nobilitatea țesăturii, nuanțele întunecate, butoanele din metal, o linie clară a umerilor - toate acestea se referă la îmbrăcămintea exterioară în stil militar. Eleganța și reținerea acestui strat au câștigat milioane de fani de sex feminin din întreaga lume.

quilt

Siluetă siloasă, tăiere alungită și decor original. Modelele mai noi nu mai seamănă cu o pătură ca hainele din sezonul trecut. Ea a fost înlocuită cu mai multe opțiuni feminine și grațioase.

Cu guler de blană

Modelul poate fi fie alungit, fie deasupra lungimii genunchiului, cu o siluetă dreaptă sau prevăzută. Ele sunt unite de un lucru - blana de lux pe guler.

Leopard print

În această toamnă, amprentele de dărâmături pe articolele de îmbrăcăminte sunt comune. Modelele de culori de leopard uimi cu show-uri de moda si se grabesc sa incerce pe femei la moda la moda.

Într-o cușcă

Elegantul exterior de stil clasic, în cazul în care celula mare servește ca decor principal, completează perfect imaginea de afaceri. Lungimea versatilă vă permite să combinați o bucată elegantă de îmbrăcăminte cu o fustă și pantaloni.

Ursuleț de pluș

Fabulos cald și confortabil, această haină a primit cu bună știință numele său, pentru că se simte ca un ursuleț de pluș la atingere. Modelul de păr de cămilă dublu-breasted a primit imediat fanii entuziaști.

pelerină

Modelul gratuit, sub forma unei cămăși fără mâneci, nu numai că vă va arăta elegant, dar vă va încălzi și pe zilele toamne răcoroase. Editorii de stil oferă opțiuni pentru butoane și încuietori, cu coliere de stand-up și o margine furată.

chimono

O siluetă în formă de O și mâneci largi vor ajuta să se ascundă defectele figurii și să se sublinieze avantajele acesteia. Aspectul laconic și lipsa detaliilor atrăgătoare fac modelul adecvat în orice imagine.

Haina de piele

Acestea sunt considerate clasice. Din când în când, ei se întorc la vârful popularității, cum ar fi, de exemplu, în toamna anului 2018. Un stil strictă este nevoia de toamnă viitoare.

Elegant, scandalos, luminos și confortabil, haine moderne și cere să devină un ornament de dulap pentru femei. Vă îndoiți care model va completa în mod eficient imaginea? Apoi alegeți mai multe opțiuni o dată pentru toate ocaziile.

Vizionați videoclipul: Haine la moda Summer 2019 (Mai 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send